Mommy makeover
na een zwangerschap

Wat is een mommy makeover?


Kinderen krijgen kan sporen op uw lichaam nalaten. Na verschillende jaren in functie te hebben gestaan van de kinderen, is het tijd om aan uzelf te denken en uw zelfvertrouwen een boost te geven. Meer en meer jonge moeders kiezen ervoor om hun lichaam weer in de vorm te brengen met een mommy make­over.

De voordelen van een mommy makeover

Een zwangerschap kan een grote impact hebben op uw lichaam. Een mommy make­over zorgt ervoor dat u naast mama ook terug uzelf kunt en durft zijn. Deze dankbare behandeling heeft heel wat voordelen. Zo heeft u na de ingreep terug een platte buik en krijgen daarnaast ook uw borsten hun oorspronkelijke vorm terug.

Welke behandelingen zijn deel van uw mommy make­over?


Binnen onze mommy make­over bieden we verschillende behandelingen aan die gecombineerd kunnen worden. Tijdens uw consultatie bespreken we samen welke ingrepen voor u van toepassing kunnen zijn. De risico’s en complicaties van een mommy make­over zijn afhankelijk van de behandelingen die u kiest.

 • Liposuctie
  Met deze behandeling pakken we u uw probleemzones gericht aan en wordt uw overtollig vet verwijderd. Zo verbeteren we uw contouren en krijgt uw zelfvertrouwen een boost.
 • Borstvergroting
  Wilt u na uw borstvoedingsperiode een borstvergroting laten uitvoeren? Dan raden we aan om dit pas 6 tot 9 maanden na de laatste borstvoeding in te plannen. Zo is uw lichaam hormonaal stabiel.
 • Borstlift
  Wanneer u nog tevreden bent over uw borstvolume maar niet zo zeer met de vorm, kunt u voor een borstlift kiezen om zo uw borsten terug te verstevigen. Sommige vrouwen combineren een borstvergroting met een borstlift.
 • Buikwandcorrectie
  Nadat u uw zwangerschapskilo’s verloren bent, heeft u nog niet onmiddellijk uw ‘oude’ lichaam terug. Soms blijft er een overschot aan huidweefsel over. Via een buikwandcorrectie zorgen we ervoor dat dit huidoverschot terug verdwijnt.
 • Genitale verjonging
  Wilt u de vorm van uw schaamlippen aanpassen of uw genitaliën verkleinen? Met een genitale verjonging herstellen we de oorspronkelijke vorm van de schaamlippen.

Praktische informatie behandeling

Praktische informatie over uw mommy make­over

 • De herstelperiode van uw mommy make­over is afhankelijk van de ingrepen waarvoor u kiest
 • De ingreep gebeurt vaak onder een algemene verdoving
 • Net zoals bij elke chirurgische ingreep raden we u aan om 4 weken voor en 4 weken na uw behandeling te stoppen met roken
 • Tijdens een eerste consultatie bespreken we samen welke chirurgische ingrepen voor u de beste resultaten geven
 • Heeft u nog een kinderwens? Stel uw mommy make­over dan nog even uit

Geïnteresseerd in een mommy make­over?


Wilt u meer informatie over de mommy make­over? En wilt u uw lichaam terug in vorm brengen na een zwangerschap of bevalling? Maak een afspraak voor een consultatie of neem contact met ons op.

Maak een afspraak